Det vi tror på

Det vi tror på

<3
Vi tror på at der findes en Gud, og at han elsker dig. Han har skabt dig, ligesom han har skabt alt som eksisterer, og du kan ikke gøre noget for, at han skal elske dig mere. Du kan heller ikke gøre noget for, at han skal elske dig mindre.

%
Vi er overbeviste om, at når vi lever et liv uden en relation til Gud, kan vi heller ikke se at han elsker os. - “Mit hjerte er uroligt indtil det finder hvile hos dig” som en kristen for mange år siden formulerede det. Vores liv kommer i stedet nemt til at dreje rundt om os selv. Den selvcentrering er, ifølge kristendommen, at ramme ved siden af formålet for vores liv.


Gennem hele den kristne fortælling har Gud forsøgt at møde mennesker på forskellige måder, så hans kærlighed kunne nå frem til os. Vi tror, at han til sidst trådte ind i vores fysiske verden som et menneske. Det er derfor, Jesus er så vigtig. Vi tror ikke at verden er den samme efter Jesus som den var før, fordi relationen til Gud nu er mulig gennem ham. At være kristen er altså at have en relation til Jesus. Vi står ved at det er svært at forstå - og vel også lidt underligt.

?
Måske du overvejer, hvordan i alverden den relation kan se ud. Hvis du gør, så spørg én af os fra Connect Kbh. hvordan den ser ud i vores liv.

Du er også altid velkommen til at besøge en af de kirker og foreninger som står for Connect Kbh.
Se mere på www.connectkbh.dk

Sorry, there aren't posts to be shown!

Go top